Jan
28
2014

Bra känsla

Min man gav mig en pool från svenskapoolfabriken i somras. Det var verkligen den bästa presenten jag skulle kunna ha fått. Det var verkligen något som jag alltid har önskat mig. Jag vet inte varför men jag har bara alltid haft en dröm om att kunna ligga i en pool helt ensam på baksidan av mitt hus. Jag tänkte bara att det skulle vara skönt att kunna varva ned på det sättet, jag gillar att vara ensam när jag vill sluta stressa för dagen. Det är så skönt att jag äntligen har fått den här drömmen uppfylld, tack vare min man som alltid vet vad jag vill ha. Det var verkligen den bästa födelsedagspresent som jag någonsin har fått, det var verkligen allt som jag någonsin kunde önska mig och det känns som att det bara visar hur mycket han älskar mig och det är en så skön känsla.

Leave a Reply